Kuter rybacki wręgi stalowe, malowany kadłub drewniany. Jednostka posiada pozwolenie na działalność gastronomiczną oraz świadectwo pływalności.
Bez napędu. Mechanizmy oraz urządzenia pokładowe wymontowane. Brak urządzeń nawigacyjnych. W miejscu siłowni i ładowni znajduje się dolna restauracja –bar.
Kuchnia wyposażona w sprzęt gastronomiczny typowy dla smażalni ryb. Wystrój restauracji dolnej typowy dla specyfiki tj. bulaje z akwariami, stoły z ławami i krzesłami ogrodowymi na 40 osób etc.
Górny bar - osłonięty i zadaszony, wyposażony w stoły z ławami i krzesłami ogrodowymi na 35 osób, Jednostka posiada w miarę dużą toaletę wraz z umywalką.
Wyposażenie techniczne:
toaleta ,zbiornik na fekalia, instalacja hydroforowa woda słodka, instalacja 380/220V sprzęt ppoż. wg wymagań Urzędu Morskiego.
Balast stały: żeliwo +beton (nformacja o stateczności aktualna).
Ostatni przegląd podwodnej części kadłuba przez nurka dla uznania PRS miał miejsce w 2015 roku.
Dodatkowe wyposażęnie: instalacja nagłaśniająca, TV.
Jednostka do sprzedaży/inspekcji w porcie GDYNIA.